Sover du?

Trötthet är vanligt att drabbas av den här tiden på året. Säger man drabbas låter det nästan som en sjukdom, men det kanske det är också? Man blir extremt seg, orkar inte fokusera på någonting och vill bara sova fram till våren. Vinterdepression kanske?

Ett tips är att ta dig ut någon gång under de få timmar det är ljust. En promenad i kylan kanske inte känns så lockande vid första tanken, men ge den en chans! Dagsljus gör dig piggare och kylan i ansiktet får dig att vakna till. Ett extra plus i kanten är att du också får en perfekt stund att filosofera eller samla tankarna och slappna av.

Kommentarer
Skrivet av: Mimmi

Sv: Okej :/ Men skönt att bara lata sig. Krya på dig.

Jag har skola i morgon så det har blivit mycket ångest över det.

2009-01-06 Kl. 18:35:41
Blogg: http://narmolanya.blogg.se/
Skrivet av: Mimmi

Sv: Totalt /: Hundra procent otaggad.

2009-01-07 Kl. 07:05:59
Blogg: http://narmolanya.blogg.se/
Skrivet av: Mimmi

Sv: Jadu, första dagen var precis som alla andra dagar om du förstår vad jag menar. Precis som vilken skoldag som helst, förutom att lärarna inledde varje lektion med "Välkomna tillbaka efter lovet, slå upp sidan 127 i boken" istället för "Godmorgon/eftermiddag, slå upp sidan 127 i boken"... -.-

2009-01-07 Kl. 16:52:19
Blogg: http://narmolanya.blogg.se/
Skrivet av: Rebecca

Hej!

Fick hem paketet med vinsten idag. Tack så hemskt mycket, du anar inte vilken perfekt dag det var att få det på. Jag är både barn och manfri idag och vad passar inte bättre då än lite spamys för sig själv.

Tack än en gång!

2009-01-07 Kl. 17:09:17
Blogg: http://cheeky.zoomin.se

Din kommentar gör mig glad, kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser den)

Din blogg: (om du har en)

Vad säger du?

RSS 2.0