Inget internet

Tänkte tala om för er att jag fram till och med söndag inte har något internet hemma. Det är lagom kul med mobilt bredband kan jag ju säga. Förbrukas för snabbt och kostar för mycket att köpa extra hela tiden. Men men. Snyltar på pappas för att betala en räkning och tänkte samtidigt passa på att berätta för er hur det ligger till, så ni inte tror att jag har övergett er.

Synd dock, min kusin kommer över ikväll och vi tänker fixa mysigt hemmaspa och tänkte dela med oss av kvällen till er. Vem vet, kanske kommer upp bilder senare ;)

Mellis i efterrättsklass

Det är lätt att man kör fast i samma banor, även vad gäller de måltider man stoppar i sig under dagen. Du kanske börjar varje dag med att äta exakt samma frukost eller varje dag äter en macka med ost till mellanmål, det är lätt att man tröttnar.

Det finns så mycket att variera sig med. Att vid den här årstiden tina lite goda frukter och bär att blanda med lite turkisk/grekisk yoghurt är ett sätt. Underbart gott att ha till efterrätt eller varför inte lyxa till det där mellanmålet med en skål nyttigheter!



S e r  d e t  i n t e  l o c k a n d e  u t ?


Twinings of London

Jag har hittat en ny produkt som jag känner för att uppmärksamma här. Twinings of London tillverkar ett otroligt gott grönt te som finns i kombination med exempelvis citron eller äpple. Jag har köpt det som är smaksatt med citron, förpackningen innehåller 25 påsar och kostar cirka 24 kronor. Att både lådan och påsarna är snygga är ju ett extra plus i kanten. Ögonen ska ju få sitt också!



Seg och ofokuserad? Prova grönt te!

Fy skäms

Usch på mig för den dåliga uppdateringen av Myshörnan. Det ska bli ändring, jag lovar. Men Rom byggdes inte på en dag ni vet.

Dagens mys - nyrakade ben

Vilken underbar känsla det är!

Det börjar redan i duschen. Du står där, tittar ner på dina stickiga ben och ser hur vattnet liksom fastnar vid varje hårstrå. Du tar rakhyveln och drar den långsamt över vaden och istället för att stanna upp, flyter nu vattnet fram över benet likt en porlande bäck på våren. Det glänser.

Känslan av att stryka benen mot varandra efteråt är som att röra den mjukaste sammet. Jag kan göra det i evigheter.



Bloggpausen upphör!

Skrev ett inlägg på min privata blogg (eller vad jag ska kalla den) tidigare idag. Fick då en fin liten kommentar av min vän Bella:

SÅNT DÄR SKA JU IN PÅ MYSHÖRNAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så här kommer inlägget, och därmed upphör också bloggpausen.



Hemmaspa!


Myspys säger jag! Har ägnat dagen helt och hållet åt att ta hand om mig själv. Tog en timmes dusch, scrubbade, peelade, rakade benen så ordentligt så det inte finns ett enda hårstrå kvar. Sen blev det lotion över hela kroppen och gud va den sög åt sig. Märks att det va ett tag sen jag gjorde det sist. Körde en hårinpackning också så nu har jag världens fluffhår, haha! Och ansiktsmasken kan jag ju lugnt säga att den behövdes, kändes bara som att jag ville riva loss hela ansiktet innan. Nu känns det skitbra - jag är en ny människa!


Underbara grejer!


Myshörnan har tagit en bloggpaus!

Som ni ser så har det knappt hänt någonting här sedan jag flyttade. Jag har för tillfället ingen motivation och inga idéer på vad jag ska skriva om här. Det kan bero på att allt känns så rörigt efter flytten samt att mitt immunförsvar verkar ha pajat ihop så att jag blir sjuk hela tiden. Men det ska det bli ändring på nu ;)


Inom en snar framtid kommer alltså bloggandet här på Myshörnan att komma igång igen. Sen har jag ju en del priser som ligger och väntar på framtida tävlingar här på bloggen också... Tills dess får ni gärna komma med tips, idéer och önskemål om vad jag kan skriva om här. Kram på er!

RSS 2.0