Dagens mys - det suger

Tog mig precis en alldeles spontan timme av mys och omhändertagande av min kropp. Satte på lite avslappnande havsbrus, tände doftljus och tog mig en halvtimmes dusch och peelade hela kroppen.


Avslutade med att långsamt smörja in mig med lotion. Jag älskar att smörja in hela kroppen och allra helst benen med den väldoftande krämen. Det känns sexigt på något sätt. Och visst är det väl underbart att riktigt känna, se och nästan höra hur kroppen suger åt sig?

Kommentarer
Skrivet av: Jennylee

Myspys :)

Jag tog en långdusch, gjorde peeling efter och smörjde in mig med min nya kokos lotion över hela kroppen. Man känner sig som ny och fräsch :)



Krams <3

2009-03-19 Kl. 11:26:29
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/
Skrivet av: iia

Jag hörde på radion idag att man ska tydligen basta först och sedan peela. För i bastun öppnar sig porerna så att man kommer åt den djupaste smutsen i huden. Sedan tipsade dom om en billig peeling: Milt barnschampoo och strösocker. ;)

2009-03-19 Kl. 16:55:39
Blogg: http://julia.obypingst.se/
Skrivet av: emma

Mysigt!

Vad har du för lotion:)?

2009-04-10 Kl. 12:31:13
Blogg: http://emii.devote.se
Skrivet av: Martina

Hejsan, har du lust att följa varandras bloggar via bloglovin? Hade varit kul om du ville, och i så fall kan du ju skriva tillbaka när du lagt till mig så lägger jag till dig direkt :)

Ha det super bra, kram

2009-05-01 Kl. 20:37:32
Blogg: http://miniimartina.blogg.se/

Din kommentar gör mig glad, kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser den)

Din blogg: (om du har en)

Vad säger du?

RSS 2.0